BIO

Domače

Slovensko

Vegansko

Ročno pakirano

Gluten

Domače

Slovensko

Vegansko

Ročno pakirano

Glutena

BIO

Bio ajdova ričolina (500g)

Sušene testenine brez jajc

Organic Buckwheat Ricollina (Whole Whet Dry Pasta Without Eggs)
Bio Buchweizen-Ricollina (Trockene Vollkornnudeln ohne Eier)

 

Za tiste, ki imajo radi tradicijo in starodavne okuse preteklosti. Naša bio ajdova ričolina se zaradi svojega zemeljskega okusa dobro ujema z bogatimi živili kot so gobe, pikanten sir in pečeni paradižniki. Ponudite jo lahko tudi k različnim vrstam mesa. Če imate radi skuto, pa bi bilo res škoda, da ne bi poskusili tudi te kombinacije.

 

Ostali ajdovi izdelki:

 

Vse sveže mlete mlevske izdelke, testenine in dodatno ponudbo lahko dobite tudi v naši butični trgovini ob mlinu na Gornji Bistrici

 

 

5,00  z DDV

Dodatne informacije

Sestava 33% ajdova moka, 66% pšenični durum zdrob, voda                                                                                                                           iz kontrolirane ekološke pridelave in predelave
Čas kuhanja 6 minut
Poreklo Slovenija
Alergeni Vsebuje gluten

Povprečna hranilna vrednost na 100g

Energijska vrednost 1100kJ/ 263kcal
Maščobe 2,3g
od tega nasičene maščobe 0,4g
Ogljikovi hidrati 52,0g
od tega sladkorji 1,7g
Beljakovine 9,3g
Sol <0,01g

* zgornje vrednosti lahko nihajo glede na letino

Pakiranje in shranjevanje

Vse kaše in mlevske izdelke in testenine je potrebno hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Mnenja

Bodi prvi ocenjevalec “Bio ajdova ričolina (500g)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Politika zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, zato da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in nam pomagate razumeti, katere dele spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Več o piškotkih in nastavitve piškotkov lahko prilagajate na zavihkih na levi strani.

Preberite več.