Splošni pogoji poslovanja

Podatki o podjetju (ponudnik)

MLINARSTVO KOLENKO, ROLAND KOLENKO S.P.
GORNJA BISTRICA 198
9232 ČRENŠOVCI
SI48704873

Matična številka: 6401686000
Telefon: 041 899 066
e-mail: info@mlin-kolenko.si, narocila@mlin-kolenko.si

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani Mlinarstva Kolenko, pravice in dolžnosti ponudnika in uporabnika – kupca ter poslovni odnos med ponudnikom in uporabnikom – kupcem.
Uporabnik je vsak obiskovalec spletne trgovine Mlinarstvo Kolenko, ki pridobi uporabniško ime in geslo ter vsak kupec, ki opravi nakup kot gost brez registracije. Spletna stran Mlinarstvo Kolenko je informacijski sistem, namenjen obveščanju in ponujanju izdelkov, ki jih trži ponudnik ter nakupu teh izdelkov s strani uporabnika – kupca.

Dostopnost informacij

Mlinarstvo Kolenko, Roland Kolenko s.p. se zavezuje, da bodo kupcu vedno dostopne naslednje informacije o podjetju:

 • podatki o podjetju (ime, sedež podjetja in matična številka),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene lastnosti izdelkov,
 • pogoji dostave,
 • jasno in nedvoumno označene cene,
 • načini plačila in dostave,
 • rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop
 • pojasnilo postopka ob pritožbi.

Ponudba izdelkov, cene in naročilo

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene v spletni trgovini Mlinarstva Kolenko ažurirajo in spreminja pogosto. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila. Če izdelka ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer bo ponudnik kupca obvestil. Roki veljavnosti akcijske ponudbe so navedeni ob sami akcijski ponudbi. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Vse cene vsebujejo DDV. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je v spletni trgovini Mlinarstva Kolenko sklenjena v trenutku, ko ponudnik kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila.

Postopek nakupa

Če kupec želi izdelek kupiti:

 • izbere izdelek in ob njem klikne na»DODAJ V KOŠARICO«. Izdelek bo dodan v nakupovalno košarico.
 • Ko bo kupec izdelek dodal v nakupovalno košarico, se bo desno na strani prikazal zavihek, kjer je seznam vseh trenutno naročenih izdelkov. Z nakupovanjem ostalih izdelkov lahko kupec nemoteno nadaljuje in dodaja izdelke iz spletne trgovine v košarico.
 • Ko kupec želi nadaljevati nakup ali spremeniti količine izdelkov, ki se prikazuje desno zgoraj, klikne na povezav „KOŠARICA“in/ali „NADALJUJ NA BLAGAJNO“.
 • Kupec pregleda izdelke v svoji nakupovalni košarici, ki jih želi kupiti. Če želi katerega koli odstraniti, klikne na križec v ustrezni vrstici izdelka. Če želi spremeniti naročeno količino izdelka, vpiše želeno količino in klikne na „POSODOBI KOŠARICO“
 • V drugem koraku vnese svoje osebne podatke, izbere način dostave in način plačila ter dopiše morebitne opombe. Če ima kupon za popust, ga vpiše v zavihek „KODA KUPONA“ in klikne na „UNOVČI KUPON“ Z vpisom in oddajo osebnih podatkov na tej strani se strinja, da Mlinarstvo Kolenko prejme in obdeluje prejete podatke.
 • V naslednjem koraku kupec še enkrat pregleda naročilo. Za nadaljevanje nakupa klikne na povezavo „KUPITE SEDAJ“. Nato je naročilo oddano. Kupec bo prejel e-sporočilo, ki bo potrdilo njegovo naročilo. Potrudili se bomo, da bo čim prej prejel naročene izdelke. Če ima kupec kakršno koli vprašanje v zvezi z naročilom, nas lahko pokliče na telefonsko številko 041899066 ali na info@mlin-kolenko.si.
  Promocijski popust
 • V kolikor imate promocijsko kodo, ki jo najdete v oglasnem sporočilu, elektronskem sporočilu ali drugih medijih, jo vnesete v okence „KODA KUPONA“«. Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo oz. kupon za popust. Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust odšteje od cene vašega naročila po kliku na „VNOVČI KUPON“

Načini dostave

Spletna trgovina Mlinarstva Kolenko omogoča naslednje načine dostave:
1. preko dostavne službe
2. osebna dostava na dogovorjeno lokacijo (najmanj 1x na mesec opravljamo osebne dostave na določeno lokacijo prevzema v smeri Murska Sobota-Maribor-Celje-Ljubljana-Kranj. Strošek pakiranje in dostave je enoten in znaša 3,00€) Za več informacij kontaktirajte ponudnika na info@mlin -kolenko.si
3. ali osebni prevzem v trgovini na sedežu podjetja.

Načini plačila

Spletna trgovina Mlinarstva Kolenko omogoča naslednje načine plačila:

 • po predračunu (UPN nalogu) na račun podjetja,
 • s kartico PayPal
 • po povzetju ob prevzemu preko dostavne službe (dodatni stroški v višini 1,80€)

Preden zaključite naročilo, označite še, da se strinjate s Splošnimi pogoji, nato naročilo potrdite s klikom na gumb 'KUPITE SEDAJ''.

Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše tekst:
"Zahvaljujemo se vam za Vaše zaupanje in naročanje v naši spletni trgovini in se priporočamo tudi v prihodnje.
Vaša številka naročila je: xxx

Stroški pakiranja in dostave

Cena dostave se obračuna glede na težo vašega naročenega paketa in bo prikazana v košarici pred zaključkom nakupa.

Cene naših izdelkov v spletni trgovini so identične cenam v fizični trgovini, ki se nahaja ob našem mlinu v Gornji Bistrici  198, 9232 Črenšovci. Ne poslužujemo se marketinškega trika, da bi ceno poštnine skrili v ceno izdelka ampak se cena poštnine obračuna posebej po ceniku pošte. Za naročila nad 50kg nas prosim kontaktirajte na: info@mlin-kolenko.si

Ponujamo vam možnost dostave enkrat mesečno na dogovorjeno mesto, relacija MS - MB (Bauhaus) - CE (Merkur) - LJ (Kolosej) - KR (Merkur). Cena dostave na naročilo je 3,00€ in je enaka ne glede na količino naročila. Za več informacij o tej vrsti dostave nas kontaktirajte na info@mlin-kolenko.si ali narocila@mlin-kolenko.si.