Biscoff pečena škotska ovsena kaša

Biscoff pečena škotska ovsena kaša

Enostaven in okusen obrok za vsak del dneva Pečena škotska ovsena kaša z Biscoff piškoti je ena tistih jedi, ki jo rada pripravim vnaprej in jo potem uživam čez dan – za zajtrk, malico, popoldansko sladico ali celo večerjo. Je nasitna, ravno prav sladka in dovolj...
Ciabatta -čabata

Ciabatta -čabata

Ciabatta (italj prevod copata) ali slovenski “čabata” je italijanski ploski rustikalni kruh, znan po svoji mokasti skorji, luknjičasti odprti zračni sredici ter zaradi visoke hidracije rahlo vlažni sredici. Testo lahko oblikujemo v pravokotne žemljice ali...
Brookiji

Brookiji

Brookies ali kar ponaše brukiji so popolna kombinacija brownijev in piškotnega testa v eni sladici. Eksperimentiranja s tem receptom je bilo pri nas doma v zadnjih letih veliko. Od količine čokolade v browniju, do vrste moke v piškotnem testu in seveda vprašanje;...
Irka

Irka

Za 2 osebi (vegansko in naravno brez glutena) Jed je primerja tudi za FODMAP jedilnik.Vrsta kaše izvira ravno iz Irske, zato sem jed poimenovala po izvoru, po njej – IRKA.Kaša je polnega okusa, ki pa jo pridelujejo tudi v Sloveniji – v Mlinarstvo Kolenko(@mlinkolenko)...
100% ržen kruh s timijanovim čajem in izbranimi semeni

100% ržen kruh s timijanovim čajem in izbranimi semeni

Tako kot recept “Kruh z drožmi” je tudi ta kruh nastal izpod rok Lidije Herodež. Sestavine: 500 g ržene moke, tip 1250, Mlin Kolenko 3 dl mineralne vode 2 dl timijanovega čaja 7 g suhega kvasa 2 žlici olivnega olja 2 žlici grškega jogurta 11 g soli 100 g...
Politika zasebnosti

Ta spletna stran uporablja piškotke, zato da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in opravljajo funkcije, kot so prepoznavanje, ko se vrnete na našo spletno stran in nam pomagate razumeti, katere dele spletnega mesta najdete najbolj zanimive in uporabne.

Več o piškotkih in nastavitve piškotkov lahko prilagajate na zavihkih na levi strani.

Preberite več.