Domače

Slovensko

Ročno pakirano

Gluten

Domače

Slovensko

Ročno pakirano

Glutena

(1 mnenje stranke)

Domači široki rezanci (500g)

Sušene jajčne testenine iz durum pšeničnega zdroba

Durum Egg Pappardelle (Dried Egg Pasta with Durum Semolina)
Durum Ei-Pappardelle (Getrocknete Eiernudeln mit Durum Grieß)

 

Široki rezanci imenovani pappardelle prihajajo iz italijanske regije Toskana, vendar so priljubljene po vsej Italiji. Zaradi svoje ploščate oblike se dobro podajo bogatim, gostim mesnim in sirovim omakam, ki se lepo oprimejo širokih rezancev. Tradicionalno jih v Toskani postrežejo z ragujem divjega prašiča ali z mestni prelivom – omako bolognese. Vegetarijanci si jih lahko pripravite s smetanovo omako iz divjih gob ali vegansko omako alfredo. Za hitro tedensko večerjo, kuhane široke rezance z malo ekstra deviškega oljčnega olja prepražimo na zmernem ognju, dodamo ščepec soli in sveže narezani česnom.

Ostali izdelki iz durum pšenice:

 

Vse sveže mlete mlevske izdelke, testenine in dodatno ponudbo lahko dobite tudi v naši butični trgovini ob mlinu na Gornji Bistrici

4,50  z DDV

Dodatne informacije

 

Sestava pšenični durum zdrob, sveža jajca

iz kontrolirane pridelave in predelave

Čas kuhanja 6 minut
Poreklo Slovenija
Alergeni Vsebuje gluten

Povprečna hranilna vrednost na 100g

Povprečna hranilna vrednost na 100g

Energijska vrednost 1625kJ/ 406kcal
Maščobe 3,3g
od tega nasičene maščobe 0,3g
Ogljikovi hidrati 72,6g
od tega sladkorji 0,5g
Beljakovine 15,7g
Sol <0,07g

Pakiranje in shranjevanje

Vse kaše, mlevske izdelke in testenine je potrebno hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.

1 review for Domači široki rezanci (500g)

  1. Lidija

    Najboljši široki rezanci!

Napišite vaše mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja