BIO

Domače

Slovensko

Vegansko

Ročno pakirano

Domače

Slovensko

Vegansko

Ročno pakirano

BIO

Bio rižev zdrob (500g)

Bio rižev zdrob je v primerjavi s pšeničnim, ki je zmlet iz jedra pšenice – endosperma, zmlet iz celega zrna rjavega riža. Ker je naravno brez glutena je odlična alternativa pšeničnemu zdrobu za tiste, ki se izogibajo glutenu. Uporablja za pripravo gresa, pudingov, keksov in kruha. Za pripravo klasičnega mlečnega riževega gresa, uporabimo 3 dcl tekočine(kombinacija vode in mleka ali samo mleka), 0,5dcl bio riževega zdroba, po želji sladkor, med ali javorjev sirup. Tekočino zavremo, dodamo zdrob in mešamo dokler se ne zgosti. Na koncu sladkamo.

V kolikor iščete rižev zdrob iz belega riža ga imamo v ponudbi pri domačih zdrobih Rižev zdrob

3,00  z DDV

Dodatne informacije

Sestava 100% rižev zdrob, iz kontrolirane ekološke pridelave in predelave
Poreklo Surovina Italija, mleto v mlinarstvu Kolenko
Alergeni Lahko vsebuje sledi glutena

Povprečna hranilna vrednost na 100g

Energijska vrednost 1466kJ/ 344kcal
Maščobe 0,9g
od tega nasičene maščobe 0,3g
Ogljikovi hidrati 77,0g
od tega sladkorji 0,0g
Beljakovine 7,3g
Sol <0,01g

* zgornje vrednosti lahko nihajo glede na letino

Pakiranje in shranjevanje

Moke in zdrobe v mlinarstvu Kolenko meljemo sproti in jih kot ostale naše izdelke; kaše in kosmiče, sproti ročno pakiramo v papirnate vrečke. Za zapiranje uporabljamo belo nit, ki jo na vrečko prav tako ročno zašijemo. Tako moka ostane varno zaprta vse do uporabe. Za odpiranje vrečko postavite z prednjim delom (prepognjen del naj glede stran od vas), proti sebi in začnete odpirati-parati nit od leve proti desni.

Vse kaše, mlevske izdelke in testenine je potrebno hraniti v hladnem, suhem in temnem prostoru.

Mnenja

Bodi prvi ocenjevalec “Bio rižev zdrob (500g)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

5 × three =